Redusert nettaktivitet

Skrevet av admin,  04.04.2011
Artikkelbilde

Vi må dessverre senke ambisjonsnivået på hjemmesiden slik at den ikke vil fremstå like innholdsrik fremover.

Jarlsberg-travbane.no fikk et stort løft da den ble lagt over på Norsk Rikstotos felles plattform rundt nyttårstider. Web-ansvarlig Pål Jensen har jobbet mye med innholdet på siden, og det endte med at nettstedet travtanker.com  kåret Jarlsbergs hjemmeside til den beste blant trav- og galoppbanene i Norge.

Det krever dog mye resursser og vi må dessverre redusere omfanget en god del fremover.

SLUTT PÅ QUIZ OG TIPS
Således vil det ikke lenger bli quiz eller ferske travtips på løpsdagene, mens det heller ikke blir nyhetsoppdateringer utover de som omhandler kommende kjøring.

Siden avgår imidlertid ikke med døden, og Pål vil fortsette å jobbe etter følgende mal i uker med travkjøring:

Tirsdag vil det lages en utfyllende forhåndssak vedrørende ukens stevne. I denne artikkelen vil vi fortsette med å lage en link slik at leserne kan printe ut komplett baneprogram på pdf. Samtidig vil også sportssjefens programtips bli lagt inn i boksen oppe i venstremargen.

Torsdag (og/eller fredag) vil det publiseres aktuelle artikler opp mot kjøringen. Dette vil typisk være intervju med eier, trener eller kusk. Vi vil også kunne presentere enkelthester eller et helt felt dersom det er spesielt interessante hester til start.

BILDER AV ALLE VINNERNE
Våre løpsreferat er det mange som setter pris på og de vil vi fortsette å publisere. Her vil vi som tidligere ha bilde av alle vinnerne, og bildekarusellen øverst på siden vil bli lagt inn samtidig.

Treningslistene vil også bli ajourholdt, men ikke like hyppig som tidligere.