Ferien over

Skrevet av Pål Jensen,  17.08.2011
Artikkelbilde
V75-vinneren Vorset Martin debuterer for sin nye trener Hedda Assev når Jarlsberg åpner portene etter sommerferien søndag (foto: hesteguiden.com)

Jarlsberg Travbane sparker i gang høstsesongen med dobbel V5 førstkommende søndag.

Fem uker uten kjøring føles lenge, men vi håper dere alle har hatt en fin sommer. Vi var som kjent svært uheldig med været på Ulf Thorsen-søndagen, men slikt er det dessverre lite å gjøre med. Nå er det igjen klart for trav i Tønsberg, og vi byr på ni løp og to V5-spill søndag. Stevnestart er kl. 17.00 med V5-spillestopp klokken atten og nitten, mens Dagens Dobbel-spillet må være levert innen kl. 20:00.

ENDRET PROSEDYRE
Vi kommer tilbake med en forhåndsvurdering av løpene senere i uken, men allerede i dag kan dere skrive ut program samt lese sportssjefens programtips. Vi har gjort noen endringer fra tidligere slik at dere lettere får tilgang til informasjonen.

Heretter vil vi legge det komplette baneprogrammet, løpsoppstillingene samt sportsjefens tips på samme sted. Dette finner dere nå nederst i venstremargen i boksen for komplett baneprogram.

PREMIESKALA I PROGRAMMET
Ellers vil den våkne leser ha notert seg at det i løpsoppstillingene er kommet en nyvinning i programraden. I kolonnen etter km-tiden står det nå et tall som indikerer førstepremien i løpet. Tallet angir hvor mange tusenlapper det var til vinneren i det aktuelle løpet - dette er en meget nyttig spilleinformasjon da premieskalaen som regel reflekterer hvor hard motstand det var i løpet.

 

50 vil altså bety 50.000 kroner i førstepremie, og ser vi på f.eks. Vorset Martin i V5A-3 på søndag har han vært ute i V75 i fire av sine fem siste starter samt et 20.000-kronersløp på Klosterskogen.

Denne informasjonen finnes foreløpig ikke i det offisielle baneprogrammet.