Oppdaterte treningslister

Skrevet av Pål Jensen,  30.08.2011
Artikkelbilde
Seiersvante Norvelous News er nyss ankommet stallen til Eirik Høitomt og skal sammen med Josefine Eilertsen avlegge montèprøveløp på fredag (foto: hesteguiden.com)

Jarlsberg Travbane ajourfører treningslistene til alle A-trenerne i Vestfold - nå har vi gjort en aldri så liten storrengjøring etter sommerferien.

Hjemmesiden har hatt en formidabel besøksoppgang siden vi relanserte siden ved nyttår, og rundt 3000 unike brukere er innom hver måned. Under Grand Prix-travet i juli var nesten syv tusen personer på besøk, og en av de mest populære sidene er treningslistene.

NULL TRENEROPPLYSNINGER
Siden webløsningen til DNT - skal vi si utrolig nok - ikke gir leserne oversikt over hvem som trener hestene har enkelte baner tatt på seg jobben å publisere treningslister manuelt. Det er en tidkrevende jobb, men vi føler at det er en service publikum fortjener.

Hele 26 trenere har Jarlsberg Travbane som sin hjemmebane, og dermed blir det en anselig mengde hester å holde styr på. Vi har valgt å dele inn hestene etter alder med direktelink til hestens info hos travselskapet.

MELD ENDRINGER UMIDDELBART
Det skjer naturligvis rimelig mange skifter både ut og inn på alle disse stallene, men vi prøver å være nøyaktige - likevel hender det at det glipper. Derfor tar vi fra tid til annen en sjekk mot Baldersystemet - noe vi altså har gjort nå (og det var slett ikke så verst). For at treningslistene skal være så riktige som mulig er det imidlertid også en forutsetning at trenerne melder endringene så fort de finner sted (og ikke venter til de skal meldes i løp).

Dersom du som trener ser at det er feil på våre treningslister setter vi pris på om du sender en mail til pal.jensen@sf-nett.no eller mobil 99 59 22 02. Nøl heller ikke med å ta kontakt dersom det har skjedd spennende ting på stallen så skriver vi gjerne en sak om det.

Treningslistene finnes under sportfanen eller ved å klikke her (her ligger det også endel artikler med trenerstatistikk).