Innmeldningslistene klare

Skrevet av pål Jensen,  08.07.2011
Artikkelbilde
Brad De Veluwe travet 12.5 da han utklasset konkurrentene på Bjerke i mai (foto: hesteguiden.com)

Listene til neste søndags store travfest på Jarlsberg er klare og 17 hester har meldt sin interesse til Ulf Thoresens Minneløp.

Det skal kjøres hele 13 løp hvorav seks inngår i Nordisk V65 - se innmeldingsliste.

- Det skjer alltid endringer før starterklæring, men det ser bra ut sålangt sier en travel sportssjef Tore Sten-Hansen.

BRAD ER KLAR
Det er selvsagt Ulf Thoresen-oppgjørene for de 3-årige hestene som er hovedoppslaget, og det er allerede klart at Europaeneren Brad De Veluwe kommer. Den finske Andover Hall-sønnen har imponert voldsomt for Tuomas Korvenoja og blir en attraksjon i seg selv - kommer fra helenkel E3-triumf i Sverige, men velger flesteparten av de meldte å komme blir det ingen walk-over for finnen. Flere svært gode ungdommer født i Sverige, Italia, Finland, USA og Danmark er aktuelle, mens fire norskfødte er blant de sytten meldte. Illuminato Winner L. og Juliano Rags er de mest meritterte av disse, mens Lutfi Kolgjini har meldt to italienskfødte treåringer. Ludde var ikke snauere enn at han vant både hoppeavdelingen og tok dobbeltseier i hovedløpet i fjor, og i hoppeavdelingen har han meldt Oyster Kronos som har vunnet på 13.0 i år. Seksten hopper er meldt hvorav fire er norskfødte.

I stayerløpet blir selvsagt vår egen Yarrah Boko forgrunnsfigur, mens også Anders Jahres Pokalløp kan bli veldig bra med flere 10-travere på innmeldingslisten. Deriblant Arnold Mollemas hyperkjappe Unforgettable, Goop-stallens Global Investment samt Cromwell som har sjansen til å ta sin tredje seier i løpet. Nevnte Mollema har også meldt tre hester i UTM-løpene.

De endelige startlistene foreligger mandag ettermiddag da også lørdagens V75-program blir klart.