Velg startsporet selv!

Skrevet av admin, 01.04.2011
Artikkelbilde
Møter du opp på Jarlsberg i dag kan du velge kremspor til din håpefulle (foto: hesteguiden.com)

Dagens bursdagspresang fra Eirik Høitomt: I dag kan du møte opp på Jarlsberg og selv velge startspor til hesten din.

I anledning Høitomts 42-årsdag i dag har vi etter avtale med DNT fått til følgende ordning når det gjelder sportrekning til løpene på Jarlsberg 8. april:

De hesteeiere som møter på Jarlsberg Travbane kl. 10 får selv velge spor til sine hester!

SPESIALTILATELSE
Dette er et engangstilfelle som vi har fått spesialtilatelse til å gjøre denne ene dagen, og vi må spesielt få takke bursdagsbarnet Eirik Høitomt som hadde ideen til tiltaket, og som spurte DNT om lov, sier sportssjef Tore Sten-Hansen.

Det er ikke å stikke under en stol at Jarlsberg har fått mye "juling" for premiene i løpene den siste tiden, og da er det spesielt gledelig å kunne gi hesteeierne noe ekstra ved denne anledning, nemlig gode spor i løpene, fortsetter Sten-Hansen.

Vi hadde i utgangspunktet endel innvendinger til Jarlsbergs opplegg rundt dette, men da forslaget kom fra landschampionen, og til overmål på hans bursdag, synes vi at vi måtte strekke oss så langt vi kunne. Ola Kristiansen har jobbet på Balder-systemet fra i går kveld, og alt er nå klappet og klart for sporvalget på Jarlsberg, sier generalsekretær Øystein Dale.

- Vi synes tiltaket er sprekt. Vi ser ikke bort fra at vi kan prøve det ut på andre baner etterhvert, men først må vi evaluere erfaringene fra Jarlsberg, avslutter Dale.

KAFFE OG KAKER
Eirik Høitomt vil selv dele ut kølappene til sportrekningen, og sporene tildeles presis kl. 10.05 - etter at innmeldingen er fullført. Det er mulig å stille i kø på kontoret helt fra klokken 09.00, og Jarlsberg-administrasjonen spanderer kaffe og kaker til kø-ståerne.

Det er totalt ni løp som det skal trekkes spor til, og sportssjefen står klar utenfor kontoret med de offisielle innmeldingslistene kl. 10.05. 

Velkommen til egen sportrekning i dag fra kl. 09.00 på Jarlsberg!