Ikke bli hjemme!

Skrevet av Pål Jensen,  03.11.2011
Artikkelbilde
Lørdag kan du i tillegg til å se flott travsport vinne andeler i Folkehesten Super Einar som Geir Flåten dessuten vil vise frem for publikum (begge foto: hesteguiden.com)

Det er svært mange gode grunner til å avlegge Jarlsberg et besøk under V75-stevnet lørdag.

Ikke bare er det flott travsport med hele fire storløp på programmet - Jarlsberg Travbane byr på mange godbiter som vi håper publikum vil sette pris på forteller sportssjef og fungerende daglig leder Tore Sten-Hansen.

Vi ønsker å få tilbake den "gamle Jarlsbergstemningen" med stinn brakke i restauranten og mye folk på tråkka.

Hva konkret gjøres denne lørdagen?

- For det første er det gratis inngang for alle, og i hovedrestauranten byr vi på Juletallerken for kun 100 kroner. 

Bordbestilling i restauranten gjøres på tlf 33 38 11 50

Det ryktes også om gavedryss?

- Ja, dersom man ikke får fullklaff i spillet kan man vinne mange premier bare ved å være tilstede. Vi deler nemlig ut hele 20 gavekort på matvarer fra Meny Jarlsberg til en samlet verdi av hele 15.000 kroner. Om ikke det er nok vil det også være mulig å vinne andeler i Stall Jarlsbergs Folkehest. Blant de som registerer seg ved ankomst og innen klokken tre vil vi trekke ut 20 vinnere som får hver sin andel i Super Einar - totalt deler vi altså ut førti premier!

Folkehesten til Geir Flåten har vært populær.

- Helt klart og på tirsdag ble de siste andelene solgt ut.
Jarlsberg Travbane as har imidlertid kjøpt tjue andeler som vi trekker ut blant vårt publikum. Verdt å merke seg er at Flåten vil vise frem Super Einar på seremoniplass. Etter andre V75-løp (kl. 15.20) vil det derfor være mulig å ta Jarlsbergs representant i Folkehesten 2012 nærmere i øyesyn.

Det har vært tipsmøte i kafeterian de to siste V75-omgangene.

- Ja, og denne gang er det Kurt Hella som vil lede møtet. Han har med seg tre sentrale kusker i Tom Erik Solberg, Gunnar Austevoll og Lars Anvar Kolle. Kurt er flink til å stille de rette spørsmålene, og muligens vil du få infoen du trenger til å komponere millionbongen.

Tipsmøtet vil foregå i kafeterian fra klokken 12.30 og formkusk Lars Anvar Kolle har flere interessante oppsitt..

Det er topp travsport som presenteres.

- Ja, det ble et flott program som vi tror faller i smak. Det hele starter med et ponniløp klokken ett etterfulgt av dagens første løp som er et travritt kl. 13:50. V5-spillet begynner i det andre løpet kl. 14:20, mens V75 der en alenevinner kan kamme hjem 42 millioner som vanlig har avspark 15:00.

Hva gleder du deg mest til av det sportslige?

- Vi får jo se Alm Taragon allerede i V75-1. Den Lars O. Romtveit-trente femåringen jakter faktisk sin femte strake V75-seier. Siden går det slag i slag med bl.a. fire storløp der eliteløpene for begge raser er meget fine og spennende oppgjør, avslutter Sten-Hansen.