Mange nominerte

Skrevet av Pål Jensen,  20.11.2011
Artikkelbilde
Landschampion Eirik Høitomt er naturligvis en av de nominerte til Årets kusk også for 2011 (foto: hesteguiden.com)

De nominerte til prisene på Hestegallaen 21. januar er klare - med mange lokale innslag.

For fjoråret gikk flere av prisene til våre aktive da Eirik Høitomt ble kåret til Årets kusk, mens Lars O. Romtveit ble Årets trener. Skoppum-trenerens Dotterud Teddy ble dessuten årets kaldblodshest 2010 - les jubeldag for Romtveit.

SIKRET EN PRIS
De nominerte til prisene for 2011 er nå klare, og at vi igjen får Årets kusk er en 1.0-oddser da alle de tre nominerte har sitt tilhold på Jarlsberg Travbane. Fjorårsvinner Høitomt utfordres nemlig av Lars Anvar Kolle og Tom Erik Solberg.  

Også Årets trener kan havne i Vestfold for andre året på rad. Frode Hamre har hatt et fantastisk år med sine hester på Ulleberg Gård, men får hard kamp om tittelen av Trond Anderssen og Øystein Tjomsland. Mens omtrent alle hestene Frode har på kvalitetsstallen i Brunlanes vinner løp kan utfordrene bl.a. vise til hver sin stjernetraver i Yarrah Boko og Tekno Odin.

BLANT DE FIRBEINTE
har vi kun et kort i leken, men årets overlegne 3-åring Viking Frecel er faktisk nominert i to kategorier - både som årets unghest samt årets norskfødte varmblods. I første kategori blir Tekno Odin vond å rokke, og Waaler-traveren må også kjempe mot unntakshesten Muscles Wiking B.R. i begge kategorier. 

Les om alle de nominerte her.

EGEN GALLA?
På snakk om nominasjoner er det muligheter for at vi også får en egen Hestegalla neste år. Det planlegges nemlig en fest til ære for våre aktive ala den både Bergen og Sørlandet har høstet applaus for.