Sold out!

Skrevet av Pål Jensen,  01.11.2011
Artikkelbilde
Jarlsbergs Geir Flåten ble den sjette Folkehesttrener som har solgt ut alle tusen andelene (foto: hesteguiden.com)

Nå er alle andelene i Stall Jarlsberg revet bort, men du har fortsatt mulighet til å bli eier i Super Einar.

I kveld ble de siste andelene i Geir Flåtens Folkehest solgt og Stall Jarlsberg ble dermed den sjette fulltegnede Folkehesten. Tidligere er Drammen, Bjerke, Forus, Momarken og Sørlandet utsolgt, og pr. i dag er over ni tusen av de totalt 12.000 folkehestandelene solgt.

SE SUPER EINAR
Under lørdagens V75-stevne på Jarlsberg vil Geir Flåten vise frem sin toårige Super News-sønn. Det var ikke så mange som fikk sett prøveløpet i september, men på lørdag vil det altså bli mulig å ta vår Folkehest nærmere i øyesyn.

Vi kommer tilbake til hvilke(t) klokkeslett Geir vil entrè banen med Super Einar.

DU KAN FORTSATT BLI EIER
Selvom alle andelene nå er borte er det faktisk fortsatt mulig å bli andelseier i Super Einar. På lørdag vil nemlig Jarlsberg Travbane lodde ut hele 20 andeler blant publikum.

FREDAGSQUIZ
Dersom  du ikke vinner en andel ved å være tilstede under lørdagens V75-stevne er det likevel ikke helt usannsynlig å bli medeier i Super Einar. Flere av fylkets travlag har nemlig sponset en Folkehesten-quiz der totalt 21 andeler vil bli delt ut på travbanens hjemmeside. På de resterende syv fredagskjøringene i november og desember vil vi publisere en quiz der tre Super Einar-andeler vil tilfalle vinnerne - vi kommer tilbake med mer info om quizen i god tid før den første runden fredag 11. november.