Stokkedagen med fine premier

Skrevet av Pål Jensen,  09.11.2011
Artikkelbilde

Det vanker ekstrapremier i alle løpene når Jarlsberg er alenearrangør førstkommende fredag.

Det skal avvikles ni løp med V65 og V4 på programmet denne kvelden, og den ferske 100-årsjubilanten Stokke og Omegn Travforening har skaffet sponsorer til alle løpene. Det borger for mye folk både ute og inne samt flotte ekstrapremier til vinnerene. Det blir seiersdekken, premie til kusk og eier samt 1000 kroner til oppasseren i alle løp.

I to av løpene vanker det dessuten ekstra kroner til sjåførene. Seks tusen kroner blir nemlig fordelt på de tre beste i det innledende løpet forbeholdt amatører og stallansatte, mens det samme er tilfellet i montèløpet som går som V65-2. Når Jarlsberg i tillegg har hevet førstepremiene til 20.000 kroner i åtte av løpene er det lite å klage på.

ÅRETS ÅTTENDE FOR LINCOLN?
Selv med gode premier er det selvsagt et hakk ned fra lørdagens V75-hester, men flere plussvarianter blir å se.
I V65-3 jakter Lincoln Frontline sin fjerde strake for trener Geir Vegard Gundersen (foto: hesteguiden.com)

Den syvårige vallaken får dog trolig hard kamp av tre lokaltrente hopper. Delmerica, K.L.M. Linedancer og Dressedforsuccess er alle svært kapable damer som nok ikke vil la favoritten få noen walkover. De to førstnevnte kjøres av Truls Glittum og Preben Søvik - begge ambisiøse sønner av hestenes trenere.

VINNER UTEN KAMP?
Østfoldingene er stadig å se på Jarlsberg, og i V65-innledningen blir Cato Antonsen storfavoritt med sin nyervervelse Kampen Blessen som imponerte voldsomt første gang ut for Momarken-treneren. Rekordforbedret seg med 3.5 sekunder da han nærmest distanserte konkurrentene på 27.1 fra dødens - det er brukbart med 44.000 på konto.

Det er sjelden de garvede kuskene jubler når de passerer mål i lunsjtrav, men kuske-Cato var nok svært tilfreds over muligens å ha nok et forvandlingsnummer i emning (foto: hesteguiden.com).

QUIZ OG TIPS
På fredag er det igjen klart for spørsmål med flotte premier her på hjemmesiden. Vi kjører igang en Folkehesten-quiz der vi hver fredag ut året deler ut tre andeler i Stall Jarlsbergs Super Einar. Quizen legges ut kl. 10 på løpsdagen, og du kan maile svar helt til kl. 17.

Undertegnede vil også komme med ferske V65-tips i 14-15-tiden fredag ettermiddag.