Vinn andeler i Super Einar

Skrevet av Pål Jensen,  08.11.2011
Artikkelbilde

Vi gjenopptar vår populære Quiz og vil på årets gjenværende fredagskjøringer dele ut totalt 21 andeler.  

Som kjent ble Stall Jarlsbergs Super Einar sluttsolgt forrige uke, og det er dermed ikke lenger mulig å kjøpe seg inn i den spennende Folkehesten til Geir Flåten.

Vi var imidlertid føre var og spurte travlagene i Vestfold om de ville sponse premiene til en Folkehesten-quiz, og når hele syv av ni lag svarte positivt kunne vi rett før deadline sikre oss 21 andeler i Stall Jarlsberg.

SYV FREDAGER
Disse andelene vil vi altså dele ut tre stykker av i forbindelse med de resterende syv fredagskjøringene denne sesongen. Vi starter allerede førstkommende fredag slik at det i november blir tre Folkehesten-quizer, nemlig  11, 18 og 25. november. I desember vil vi her på hjemmesiden publisere quiz fire fredager (2, 16, 23 og 30. desember).

Tidligere var vanskelighetsgraden ganske høy, og selvom vi vil gjøre det litt lettere å finne svaret ved denne anledning blir det nok ikke spurt om fargen på Napoleons hvite hest.

OPPLEGGET
Vi vil klokken 10 på de nevnte fredagene publisere et spørsmål som dere kan svare på ved å maile pal.jensen@sf-nett.no innen kl. 17 - husk å skrive fullt navn og hvor i landet dere bor.

Blant de med rett svar trekker vi så ut tolv "vinnere". Disse blir så tildelt hver sin hest i et av kveldens forutbestemte løp - gjerne V5-finalen. Rett før klokken 18 blir startfeltet presentert med angivelse av alle "eierne", og quizvinnerne kan således følge løpet og heie inn sin hest.

De tre første i mål vinner hver sin andel i Super Einar!

Du trenger altså ikke å være tilstede på travbanen for å delta i quizen. Dersom færre enn tolv personer har riktig svar vil disse få tildelt flere hester - ved f. eks. seks riktige svar vil disse få to hester hver.

Alt blir oppdatert her på hjemmesiden, og vinnerne blir overrakt sin Folkehestandel ved at vi overfører disse på mail via gavefunksjonen på folkehesten.no.

VI TAKKER
travlagene som tilsammen har sponset 7.350 kroner for å gjenomføre quizen:

Larvik, Lågen, Re, Sande, Sandefjord, Stokke og Tønsberg

Provisjonen ved kjøp av andelene har tilfalt Jarlsbergs Damegruppe, mens daglig leder Tore Sten-Hansen vil foreta loddtrekningen av quizvinnerne. Artikler og bilder av Super Einar finner du i vår samleartikkel her

AVHOLDTE QUIZER

Fredag 11.11
Fredag 18.11
Fredag 25.11
Fredag 02.12
Fredag 16.12
Fredag 23.12
Fredag 30.12