Sjokkartet V5-avslutning

Skrevet av Pål Jensen,  18.10.2011
Artikkelbilde
Lars Anvar Kolle innfridde enkelt med storfavoritten 9 Jules i V5-1, men skulle lage vei i vellinga senere på dagen.

TIRSDAG 18. OKTOBER:
Verdien var bare etpar hundrelapper før vi bli vitne til to storskreller som gjorde at kun elleve spillere kunne gå til utbetalingsluka og heve nesten 85 tusen lunsjkroner.

Det hadde kommet mye nedbør i løpet av natten, og banen var trolig mer tungsprungen i innersporet da ingen av dagens vinnere kom fra tet.

MEGET LOVENDE
start på karrieren har 9 JULES hatt, og i V5-innledningen viste 4-åringen til trener Geir Kihle seg som den klart sterkeste. Lars Anvar Kolle satte fart mot tetkjørende Rolin som fikk kjøre billige 19.5 på førsterunden. Glittum-traveren var ikke på topp for dagen, og Jules kontrollerte hendelsene frø dødens til enkel triumf - flere venter Vic Torre-sønnen.

STERK AVSLUTNING

I den andre avdelingen fikk vi se en meget god 9 K.L.M. LINEDANCER som angrep på siste bortre, og tross tredjespor i siste sving hadde Truls Glittum full kontroll med hoppa som nærmerer seg 200 tusen innkjørt i år.

Sjettevalget til trener Lars Magne Søvik noterte meget sterke 14.3/1609 til årets tredje victoria.

VANT PÅ DÅRLIG DAG
Dagens største favoritt het 9 SAFIR og innfridde etter et meget fordelaktig løp i andre utvendig, men den skjøre femåringen slet med travet og var ikke like god som sist.

Hesten tilhørende Eirik Høitomts far holdt dog unna på trøtte bein etter å ha fått flere lengder i siste sving.

Etter en oppskriftsmessig innledningen var verdien kun 222 kroner i V5-spillet som omsatte nesten 1.4 millioner.

GOD AMATØR

Det skulle dog ikke fortsette i den stilen da Øystein Bjørnstad viste frem en meget solid vinner i 3 SUNRAY SHADOW.

Tross utvendig posisjon kunne 5-årshoppa vinne helenkelt på 17.1 til 30 ganger flesket - dermed føyk verdien opp i over 7000 kroner etter fire avdelinger. Favoritten Marcan Photo fungerte dårlig, og selvom han var på fremmarsj på siste bortre hadde han neppe vunnet selv uten galoppen i siste sving.

ENDELIG NY SCORING
Å vinne fra fjerde innvendig er omtrent som å score fra 30 meter, men for Ole Morten Nilsen-trente 4 TIB THIERRY løste alt seg i siste sving.

Lars Anvar Kolle kunne styre femåringen til Stall Gunners ut et spor, og bli dobbelvinner til 40 ganger i toto'n.

Det var hestens første triumf denne sesongen og Lucky D'Hilly-vallaken rekordforbedret seg samtidig til 15.0/1609a. Det var ikke bare V5-utbetalingen som ble høy da Dagens Dobbel ga 1002,67 i odds! 

Alle foto: hesteguiden.com        klikk for spillresultater samt fullstendig premieliste

NESTE LØPSDAG ER FREDAG 28. OKTOBER DA VI ER V65-ARRANGØR