Re-dagen med V65

Skrevet av Pål Jensen,  06.09.2011
Artikkelbilde

Så er det klart for fredags-V65 igjen på en dag der Re Travforening har skaffet sponsorer og ekstrapremier til alle kveldens løp.

V65 på fredagskveldene ble en ubetinget suksess da det ble lansert tidligere i år, og etter litt opphold er det Jarlsbergs tur igjen. Vi kjører ni løp der de seks siste inngår i V65-spillet med spillestopp kl. 19.35.

KJEMPEFLOTT TILTAK
Travsporten i Vestfold er samlet under Vestfold Travforbunds vinger som eier av Jarlsberg Travbane. Forbundet består av ni travlag, og denne kvelden er det Re Travforening med leder John Pedersen i spissen som skaper en ekstra ramme rundt stevnet. Alle travlagene har i løpet av sesongen sin dag på Jarlsberg der de skaffer sponsorer til løpene og samler disse og andre gjester på Ulf Thoresen-rommet. Dette er hyggelige sammenkomster der mange av deltakerne aldri eller sjelden er på travbanen. Re har dog ikke bare skaffet sponsorer - de stiller også med flotte ekstrapremier i alle løp.

I tillegg til seiersdekken og blomster vanker det gavepremie til kusk, trener og oppasser.

FIN SPORT
Det er flere sportslige godbiter, men rosinen i pølsa er nok V65-3 der flere av våre beste kaldblodshester setter hverandre i stevne. Norgesrekordholder Norheim Faksen kommer tilbake etter etpar måneders pause, men utfordres av Tjodalyng-traveren Zevs samt årets Elitkampvinner Feseth Lynet.

Vi kommer med utfyllende gjennomgang av løpene senere i uken!