To kalde holdepunkter

Artikkelbilde
Forsvarer Jarli Odin og Kai Johansen sporet og favorittskapet i V65-1 fredag? (begge foto: hesteguiden.com)

V65 FREDAG 7. DESEMBER:
Vinteren har kommet til Vestfold og fredag er det en sprek kaldblodsduo som blir hardt betrodd.

Året lir mot slutten og det gjenstår kun tre kjøringer før nyttårsrakettene går til værs. Fredagens V65-omgang blir etterfulgt av dobbel søndags-V5 på lille julaften før vi avslutter året med romjulstrav og sesongens 26. V65-omgang fredag 28. desember. Det nye året varmes opp med en tirsdagslunsj før det blir V75 allerede lørdag 5. januar.

Klikk for fredagens komplette baneprogram

Stevnestart er som vanlig 18:00 og som forrige kjøredag starter kvelden med et toårsløp for varmblodshester. Seks av de syv deltakerne var faktisk med sist også - deriblant Anders Wolden-trente 4 Kahlua O. som gjør sin femte start!

BANKER DIREKTE?
V65-spillet starter opp kl. 18:30 med en stor favoritt i 1 JARLI ODIN som jakter sin syvende seier i karrierens niende start. Moe Odin-sønnen til Torstein Skjaker har radet opp seire, og tapet her på Jarlsberg i V75'n i november var kanskje det beste løpet fireåringen har gjort. Leder trolig hele veien igjen, men husk at baneforholdene kan spille hestene et puss når vinteren krever pigger i skoene - det vil alltid være en fordel å være tilstede på banen.

TRE AV TRE?
Om Jarli Odin blir megafavoritt i V65-spillet vil nok 9 ARWEN få like mange tilhengere i V5-spillet. 6-åringen etter Hallsta Lotus har nemlig vist seg fra en glitrende side i regi Lars O. Romtveit, og det meste tyder på at hoppa fortsatt er ubeseiret etter årets tredje start.
Adrian S. Akselsen og Per Oleg Midtfjeld etter seier med Arwen 16.11
Blir det mer moro for oppasser Adrian Solberg Akselsen og kusk Per Oleg Midtfjeld med Arwen på fredag?

ANDELSLAG ER FREMTIDEN
Selvom begge disse dunderfavorittene skulle innfri kan det bli fine penger da de øvrige løpene i V-spillene inneholder mange vinnerkandidater. Spesielt spennende skal det bli å se en av hestene i DNT's nysatsning avlegge debut. 5 Dee Dee Snyder er nemlig ikke bare en halvgal rockefrontfigur, men også den første hesten som er drevet av www.hesteeiere.no. Odd Arne Sagholen er trener for den fintstammede 3-årshoppa som han mener kan 1.19 - det kan fort bety seier på direkten i V5-4. 

VELKOMMEN TIL DESEMBERTRAV PÅ JARLSBERG!