Kick-offet blir 11. mars

Skrevet av Pål Jensen,  16.02.2012
Artikkelbilde
Super Einar og Geir Flåten gleder seg til kick-off og storinnrykk på stallen søndag 11. mars (foto: hesteguiden.com)

FOLKEHESTEN:
Søndag 11. mars inviterer Geir Flåten og Stall Jarlsberg andelseierne til Kick-off på travbanen.

Dere velger å ta det på en dag det ikke er travkjøring på Jarlsberg Geir.

- Ja, det er alltid mye ståk og ganske oppjaget på kjøredagene så jeg tror det er lurt å legge sammenkomsten slik vi har valgt. Nå får vi anledning til å vise frem anlegget i ro og mak samt finne på artige aktiviteter for store og små.

Er opplegget spikret?

- Nei, det må vi komme nærmere tilbake til, men at det blir ponniridning for de minste og kanskje tandemløp for noen heldige voksne inngår vel i planene sålangt. Jeg ser frem til å vise frem Super Einar og travsporten. Alle andelseierne vil få invitasjon via mail og jeg håper mange vil benytte anledningen til å besøke oss.

Jeg ser at også Folkehestdrakta er på plass - fornøyd?

- Ja, den var svært fin synes jeg. Det er viktig at den skiller seg ut og er lett å legge merke til i feltet.

Er det ikke like greit å ligge to lengder foran og bare øke mot mål?

- Du kan spøke du Pål. Neida, Super Einar trener fint og alt har gått etter planen sålangt. Derfor har vi da også tro på en spennende sesong uten av vi skrur forventningene til himmels. Jeg håper Einar debuterer i månedsskiftet mars-april, avslutter den alltid imøtekommende Folkehesttreneren.

KORTERE SESONG
Vi minner om at de tolv hestene som er med i Folkehest-konkurransen skal samle flest mulig poeng i perioden 1. mars til 3. november - all info finner du på www.folkehesten.no

Super Einar er nå registrert over på de tusen eierne i Folkehesten Jarlsberg. Så får vi håpe mønstrings- og prøveløpet blir etterfulgt av mange gode plasseringer, og aller helst 1-tall. 

FØLG MED PÅ FACEBOOK
Husk at Geirs kone Lene stadig oppdaterer med nyheter og bilder av Super Einar - søk etter Stall Jarlsberg.