Nytt programformat

Skrevet av Pål Jensen,  06.01.2012
Artikkelbilde

Jarlsbergs baneprogram vil heretter trykkes i et bredere format samt med fargebilde på forsiden.

Som mange sikkert har registrert har det skjedd mye på baneprogramfronten i det siste. Først ut var banene Forus, Bergen og Sørlandet som allerede under fjoråret begynte å trykke sine egne program i A5-format (liggende A4 brettet på langs). Prisen er uforandret 25 kroner på den hjemmelagede trykksaken som måler 21 cm i høyden og er 14.75 cm bredt - de gamle målte 23*11,5.

I år kom så Leangen som nå bruker et lokalt trykkeri til å lage et hendig og fargerikt program med samme bredde som det gamle, men fem centimeter mindre i høyden. Det passer dermed perfekt i hånden (og i bak- eller innerlomma). Det er dessuten trykket på tykkere papir og koster bare 20 kroner. Det blir dog bare plass til åtte hester på en side mot tidligere tolv.

HVA MED JARLSBERG
Vårt nye program skal fortsatt trykkes hos Nr.1 Trykk Grefslie i Østfold, og med et flott fargebilde på forsiden fremstår det som klart mer attraktivt enn de tidligere litt kjedelige hverdagsutgavene. Bredden økes med 1,5 cm, mens det i høyden kuttes 4,5 cm slik at det nye formatet er 18,5*13 cm. 

En tilleggsopplysning i det nye programmet er at oppdretter nå står oppført (etter hestens avstamming).

SYV BANER MED VIDERE
Også de seks øvrige banene vil fortsette hos Grefslie og gå over til det nye formatet - siden vi er i en tidlig i prøvefase kan det komme justeringer på utseendet. Baneprogrammene vil fortsatt koste 25 kroner, men som kjent kan du kjøre ut det komplette programmet her på hjemmesiden. Pdf-filene finner du i boksen nederst i venstrekolonnen på forsiden eller under Terminliste 2012 i Sportfanen.

Klikk her for å se det nye Jarlsbergprogrammet