Takk for meg

Skrevet av Pål Jensen,  16.05.2012
Artikkelbilde
UTEN STYRING: Med galopperende kostnader og rekordunderskudd i 2011 er banen nødt til å ta nødvendige grep for å få økonomien på rett spor igjen (foto: hesteguiden.com)

Jeg har dessverre måtte ta beslutningen om å slutte som web-ansvarlig for Jarlsberg Travbane.

Det var med stor iver jeg for 1.5 år siden påtok meg oppgaven å bygge opp banens hjemmeside helt fra scratch. Med nyheter, quiz, tips, bildekarusell, oppdaterte treningslister og fyldige løpsreferater ble siden fort kjent blant travfolket med 4-5000 unike brukere hver måned.

Som kjent var fjoråret svært krevende for banen og med millionunderskudd på toppen har det ikke vært lett å opprettholde stabil drift. Alle skjønner at det koster å oppdatere en hjemmeside, og Jarlsberg er blant banene som har lagt ned mest ressurser på dette. Jeg må også tilstå at jeg har jobbet mange gratistimer i håp om at tidene skulle bedre seg, men det har dessverre ikke skjedd.  

Med svært anstrengt økonomi må man ta tæring etter næring, og for min del betød det så godt som nedleggelse av nettsiden. Det har vært svært givende å skrive om det som skjer blant våre mange dyktige aktive i fylket, og det var med tungt hjerte jeg valgte å si stopp.

Jeg benytter anledningen til å takke for alle de hyggelige tilbakemeldingene jeg har fått fra dere lesere