Give me five

Skrevet av Pål Jensen,  08.03.2012
Artikkelbilde
Geir Flåten tar tømmene i en hånd og markerer fem strake for herlige Tyri Gubben (begge foto: hesteguiden.com)

V65 Bjerke:
Geir Flåtens Tyri Gubben fullbyrdet stolpen mens Frode Hamre-trente Sexy Dirty Money tok årets femte strake på overlegent vis.

Geir Flåten har fått en flott start på årets sesong, og i går imponerte Tyri Gubben med nok en knusende overlegen seier. Fireåringen har dermed startet karrieren på glitrende vis med fem strake triumfer. Denne gang sto Röste Bo-sønnen på tillegg i V65-2, men Flåten styrte likevel tidlig til front. Deretter var det igjen kattens lek med musen på flotte 29.1/2120 volte, og med 30.000 inn på konto har den Sørlandseide traveren allerede tjent 94.000 kroner - det er garantert mer i vente!

I tillegg til Gubben som har vunnet tre løp i år har også Bertekongen og Hesby Kvikk gjort sine saker bra med to seire. Flåtenstallen kan dermed allerede se tilbake på syv triumfer i en sesong som ser ut til å bli meget spennende - søndag inviterer Folkehesttreneren til kick off-arrangement for svært talentfulle Super Einar. 

HERLIG STIL
En annen trener som allerede har høstet stor applaus er Frode Hamre som i går satte inn to nye fulltreffere. Først holdt Chocopologie knepent unna til årets fjerde seier i den tredje avdelingen før vi fikk dagens desiderte høydepunkt i V65-finalen. Fra ytterste startspor nærmest fløy Sexy Dirty Money til føringen og åpnet 1.10 første femhundre meter.

Likevel var fireåringen helt enerådende ned oppløpet og vant på strålende 13.5/1609a.

Dette var dermed Cash Hall-sønnens åttende triumf siden hesten ble hentet fra Trond Smedshammer i USA i fjor.

Frode Hamre bokførte samtidig årets 33 seier i den 122. starten - en seiersprosent på 27.