Hjertelig velkommen

Skrevet av Pål Jensen,  16.03.2012
Artikkelbilde
På Ulf Thoresen-rommet er det bar med alle rettigheter samt anledning til å slå seg ned (alle foto: Pål Jensen)

Vi ønsker våre gjester velkommen til Ulf Thoresen-rommet under våre kjøringer.

Da hovedrestauranten ble stengt i forrige måned pusset vi opp kafeterian og rustet opp Ulf Thoresen-rommet i andre etasje. Kafeterian i administrasjonsbyggets første etasje har blitt godt mottatt med sitt utøkede mattilbud, men vi ønsker at flere også benytter seg av de fine lokalitetene i andre etasje.

Tidligere har vi kun mottatt bordbestilling i Ulf Thoresen-rommet, men nå vil vi også åpne for at flere kan stikke opp å kose seg og se travløp herfra. Vi har som sagt rustet opp lokalene som fremstår som tiltalende. Vi har dessuten satt opp en rekke TV-skjermer slik at du ser løpene selvom du velger å bli sittende ved bordene. På Ulf Thoresen-rommet har vi egen spilleterminal, bar med alle rettigheter samt sofagrupper i tillegg til en rekke bord.

FORTSATT BORDBESTILLING
Ønsker du å bestille plass og få matservering til ditt selskap er det selvsagt fortsatt mulighet til det - da benytter vi UT-rommets østre del.
Trond Skauen-rommet dekket til fest
Ønsker du å sitte mer adskilt sammen med ditt selskap står Trond Skauen-rommet til din disposisjon.

For bordbestilling ring 33 38 11 50

KAFETERIA MED HYGGELIGE PRISER
I kafeterian i første etasje er mattilbudet bedret etter at restauranten ble stengt. Du finner nå en rikholdig fast matmeny bestående av alt fra wienertoast til 25 kroner til biffsnadder til 120 kroner.

Klikk for fast meny


I tillegg tilbys Dagens Travkost (lapskaus, kjøttkaker osv)


Kafeterian med storskjerm


Hyggelig betjening hører med