Super Einar starter lørdag!

Skrevet av Pål Jensen,  19.03.2012
Artikkelbilde
Lørdag er det alvor for Super Einar og de tusen eierne

STALL JARLSBERG 2012:
Vår folkehesttrener Geir Flåten løpsdebuterer med Super Einar på Bjerke lørdag.

Geir Flåten var den første som fant sin Folkehest, og nå blir han også den første av landets tolv folkehester som kommer til start - dvs den må ha dele med Stall Bjerke og Arild Eggen som kommer til å møte Super Einar på hjemmebane lørdag.

Løpet det er snakk om er et løp utenom V75-spillet over 2140 meter voltestart. Løpet er forbeholdt norskfødte treåringer med høyest 10.000 i grunnlag og det vanker 20 tusenlapper til vinneren.

UHELDIG STARTSPOR
Kun ni hester stiller på startstreken, men Flåten har vært litt uheldig i sportrekningen da Super Einar skal volte fra det trange fjerdesporet. Stall Bjerkes Sledge Tower (e Juliano Star u Sister's Sledge) trakk femtespor. Super Einar har dog virket så fornuftig og travsikker at Geir sikkert løser startsiden. Seks av deltakerne avlegger sin løpsdebut, mens de tre øvrige kun har en start bak seg - bare 6 Quite Fast har tjent penger da han ble sjette på 18.5/2100a på Bjerke 7. mars.

Da er det bare å glede seg og krysse fingrer og tær for at Super Einar gjør en god figur allerede første gangen ut....

...og er vi riktig heldig befinner Geir seg i denne situasjonen etter at lørdagens første løp er i mål (foto: Pål Jensen).

Super Einars debut skjer i lørdagens aller første løp med start klokken 14:00 - se startliste

VI ØNSKER STALL FLÅTEN OG ALLE ANDELSHAVERNE LYKKE TIL PÅ LØRDAG