Yarrah og Tekno Odin kommer - gjør du?

Artikkelbilde
Yarrah Boko satte løpsrekord med 13.6/2100a da han var overlegen vinner av Th. Martinsens Æresløp i 2010 - sørger Kai Johansen for dacapo i år? (begge foto: hesteguiden.com)

V75 LØRDAG 3. NOVEMBER:
Etter overbevisende triumfer i Bergen lørdag ser det ut til at begge har Jarlsberg som neste oppgave.

Det er kjørefri hos oss denne uken, men lørdag neste uke er det dags for det som fort kan bli et strålende V75-stevne. Hele fire storløp står på programmet og landets desidert beste i hver rase har annonsert sin ankomst.

Kaldblodets overlegne 4-åring Tekno Odin vant enkelt første gang ut mot eliten i Jacob Mælands æresløp på lørdag, og Øystein Tjomslands herlige speedfenomen tar sikte på også å hjemføre Arnt Haakestads Minneløp. Han vil isåfall komme i et svært godt selskap - se tidligere vinnere.

MOT PRIX D`AMERIQUE
Yarrah Boko
var ikke mindre imponerende da han hjemførte Kniksens Æresløp etter ledelse hver meter - dette tiltross for et lengre skadeavbrekk. Den Trond Anderssen-trente syvåringen har Vincennes som siktemål for tredje år på rad. Den råsterke Coktail Jet-sønnen vil altså bruke Th. Marthinsens Æresløp som en del av oppkjøringen mot vinterens franske storløp.

Begge løpene frister med 100.000 kroner i førstepremie.

Mens Yarrah Boko er ubeseiret på sine syv starter hos oss gjør Tekno Odin bare sin andre start på Jarlsberg.

Moe Odin-sønnen startet imidlertid sin fenomenale karriere med en overlegen seier i Tønsberg 20. mars i fjor.

STORE PENGER FOR UNGDOMMENE
Flere av Tekno Odins jevnaldrende skal dessuten kjempe om 75.000 kroner i Nils Østbys Minneløp som er et tilleggsløp stengt ved 200 tusen innkjørt. Aller mest cash tilfaller imidlertid vinneren av DNT's Høstfinale forbeholdt de norskfødte varmblodstreåringene - her venter nemlig hele 150 tusenlapper på triumfatoren.

De tre siste V75-løpene er Hoppedivisjonen for kaldblodshestene som i likhet med Bronsedivisjonsforsøk for de varme har 50 tusen i førstepremie. Dobbelt så mye venter vinneren av DNT's Hoppeserie som denne gang går over 1600 meter med tillegg v/275.000.

Det er bare å glede seg - vi kommer med mer info til uken!