Lagsdag med flotte ekstrapremier

Artikkelbilde
Gjentar Geir Vegard Gundersen og Tangen Jerkeld prestasjonen fra JGP-uka vanker det påskjønnelse til oppasser, trener Jan Martin Bjerring, eier Tor Brænden samt kusk (foto: hesteguiden.com)

V65 FREDAG 14. SEPTEMBER:
Re Travforening byr alle involverte rundt kveldens ni vinnerhester på finfine ekstrapremier.

Pengepremiene i hverdagstravet kunne med fordel vært høyere på norske travbaner, men på de populære lagsdagene vanker det svært attraktive ekstrapremier. I Vestfold har vi ni lokale travlag, og denne gang er det altså Re med formann John Pedersen i spissen som slår et slag for hverdagsheltene.

Stevnestart er som vanlig kl. 18 med første start en halvtime senere - se komplett baneprogram

At lagsdagene er populære viser innmeldingslistene, og det er en klar kvalitetsheving på fredagens V65-stevne. Og allerede på vår neste travkjøring fredag 5. oktober er det Horten og Omegn Travforening sin tur, mens to av fredagskjøringene i november også krydres med løpssponsorer og supre ekstrapremier til de aktive (Stokkedagen 9.11 og Sandefjordsdagen uka etter).

Det er som nevnt en mengde gode travere på farten på fredag, og de som liker å ta våre kommende stjerner nærmere i øyesyn har også mulighet til det - hele seks fulltallige mønstringsløp står på programmet med første start kl. 16:30.

VI ØNSKER ALLE TRAVVENNER VELKOMMEN TIL FREDAGENS V65-KJØRING