Sportsjefens tips fredag 23 aug.

23.08.2013

Sportssjefens vurdering av V65-løpene

Jarlsberg fredag 23.august

 

V65-1.avd

Et ganske åpent hoppeløp for varmblods under 50.000 serveres spillerne i V65-innledningen. Vi prøver å lirke oss gjennom uten å bruke altfor mange kryss. 7 Classic Rose er i fin utvikling og gjorde et solid inntrykk i vinnerløpet sist. Hun kan fort være fremst igjen. 1 Dumdumgirl er rask fra start. Fra spor en kan hun profitere på denne egenskapen og stikke til tet. Kan lede hele veien. 2 Treatmenice var god til slutt sist hun startet. Kan hun finne en gunstig rygg og få et løp på vent, kan hun dukke opp helt framme igjen får hun åpning. Kryss også for outsiderne 6 Bourbon Street (lenge borte, vant 3 av 7 løp i fjor), 4 Rose Garden (pause) og 5 Poker Face D.E. (ujevn, men kan en del). Konklusjon: Gardering

 

V65-2.avd

Også dette et løp med vanskelighetsgrad over middels. 7 Womanizer er nok den mest kapable hesten i feltet tror vi, men startspor sju hemmer sjansene litt her. Har vært syk siden siste start, men rapporteres å være frisk og i rask framgang. I flott utvikling er også 1 Rambling Jack. 3-åringen har trukket et gunstig startspor og klarer han å forsvare sporet kan sitte i føringen hele veien. 3 Flying Inside skal også tidlig på bongen selv om han ikke har vunnet på 11 forsøk. Kan være forbedret etter pause. 2 Lins Rybak har truffet i sportrekningen og går på det jevne. Rapportene fra et rutineløp nylig er positive. Vi tar også med 6 Jaqueline Chip som vant i sin nest siste start. Konklusjon: Gardering.

 

V65-3.avd

Med favoritten Onion F.H. strøket, tror vi det er fritt fram for 1 Anthony Boko. Han er rask ut og bør klare å forsvare sporet. Da har vi troen på at han leder hele veien. I tet trives hesten fortreffelig og vokser en klasse. Vi trår til med kun et kryss på bongen. Er du uenig i vår vurdering, er 2 Trinitro den første hesten du i tillegg bør sette på bongen din. Han gjorde en flott figur til sølv bak Premance Simoni på ny rekord på Bjerke sist. 6 Fleetfoot Hanover er løpets store outsider. Vinn eller forsvinn som regel, men det har blitt mye galopper i det siste. Kapasitetsmessig er hun helt på høyde og kanske et stykke over de konkurrentene hun møter her. Konklusjon: Banker.

 

V65-4.avd

Her tror vi det trengs en del kryss for å komme helskinnet gjennom i spillet. 7 Kenya blir vår favoritt. Hun har trukket et gunstig springspor på volten, og leverte et prøveløp sist langt under sin egen rekord tidsmessig. 12 Telisa er fersk, men to annenplasser på like mange starter i karrieren forteller om fine evner. Det er grunn til å vente på en seier nå som hun skaffer seg mer og mer rutine for hver start hun gjør. Innersporets 1 Hof Lotta tar vi tidlig med på bongen. Fersk hun også. Hun er ganske rask fra start, og kan sitte i tet fra start til mål hvis det klaffer. 10 Kilemi er temmelig usikker, men har også en viss kapasitet sett i forhold til konkurrentene hun møter her. Konklusjon: Bred gardering.

 

V65-5.avd

To hester på våre bonger. 10 Argr G. har levert sterke saker så langt i sesongen med sju seire på tretten forsøk som fasit. Baksporet hemmer selvsagt i dag når det er snakk om kort distanse. Hesten vi garderer med er 3 Norheim Lett. Han har vunnet sportrekningen og kaprer mest sannsynlig teten. Derfra blir oppgaven å holde Argr G. bak/utenfor seg og forhåpentligvis greie det til mål er passert. Vi tror løpet dreier seg om en duell mellom disse to hestene. Konklusjon: to hester på bongen.

 

V65-6.avd

Her kommer vårt singelkryss nr. to denne V65-omgangen. 3-årige 3 Arthurian Hanover har notert fire seire på ti forsøk i år og har vært hele åtte ganger på seierspallen. Sist feilet han, men leverte en sterk opphenting. Vi satser på at han holder seg på beina denne gangen og da blir han vond å slå. Velger du å gardere, er 8 Flying Power S.S. et naturlig objekt. Sporet er ikke bra, men lang distanse jevner det litt ut. Var god i Bergen sist. 5 U.S. Marshal går på det jevne og satt fast sist. 9 Complete Control er usikker og feiler ofte. Han har kapasitet og kan overraske feilfritt.  Konklusjon: Banker.

 

V65-forslag kr. 480,-

1.avd: 7-1-2-6-4-5

2.avd: 7-1-3-2-6

3.avd: 1

4.avd: 7-12-1-10-3-9-6-5

5.avd: 10-3

6.avd: 3

 

LYKKE TIL!