Sportssjefens vurdering av V65-løpene 15. februar

14.02.2013

 

V65-1.avd

Et sprintløp i lavt grunnlag med flere urutinerte kaldblodshester på startstreken. Sportrekningen er denne gang vunnet av 1 Allesandra som avlegger årsdebut på Jarlsberg i kveld. Hun rapporteres å ha gjort en fin figur mot eldre og bedre hester i et rutineløp forleden, og blir vår favoritt. 2 Lykkje Snert er også begunstiget spormessig, og 4-åringen bør krysses tidlig på bongene. En 31-tid bør være innen rekkevidde på en god Jarlsbergbane. 9 Kule Klinken kan få et gunstig løp i rygger. Hingsten er i form og blir livsfarlig feilfritt og med fritt fram. 6 Ra Kasper er rask og stø på beina, men har til gode å vinne løp så langt i karrieren. En topp plassering venter har han dagen. Konklusjon: Gardering, men ikke for bredt.

 

V65-2.avd

6 Speedy Amoure har tilgode å tape feilfritt, og vi spekulerer i en ny triumf. En sjansebanker for den dristige. Det er kvalifisert motstand hun møter. 7 Red Filly leverte en sterk prestasjon på Solvalla sist. Hun står ekkelt til spormessig, men fortjener et outsiderstempel i dette løpet. 3 Noble Rite overrasket med seier fra bakspor på Drammen sist. Blir seiersfarlig nå fra et langt bedre startspor, og vi ser ikke bort fra en rekordsenking i kveldens sprintløp. Tidlig skal også 1 J.P.’s Girl vurderes. Flott spor og et spennende kuskebytte her. 5 Pamplona var positiv toer etter pause sist, og kan ventes ytterligere forbedret nå. Hun bør på bongen sammen med 10 Wanna B. With U. som feilet seg bort tidlig i løpet sist og antagelig er bedre enn raden hun står med. Konklusjon: Gardering.

 

V65-3.avd

1 Precious Gift tok 3 seire i monte i fjor og vant også et monteløp på Leangen i midten av januar fra dødens. Greier han å forsvare sporet er mye gjort. 3 Platino er ustabil, men god i feilfrie løp. Han er garantert med og kjemper om seieren uten galopp. Vant i montè på Momarken 22.januar. 8 Firefresh Girl er bra i montè og skal regnes. Hun er i form og vant løp under sadel  i januar. På bred gardering tar vi med 9 Key To Cash og 7 Space Boss som begge er utstyrt med topp ryttere. 2 Black Illusion kommer på besøk fra Sverige og tar neppe turen for moro skyld. Konklusjon: Gardering.

 

V65-4.avd

10 Arc Va Tout galopperte sist i et V75-løp på Klosterskogen, men de to løpene før dette endte begge i lette seire. Baksporet er et usikkerhetsmoment i kveld. 8 Pablo La Marc er ute i rette omgivelser. Sist galopperte han på Biri, men var positiv etterpå. 11 Pirat Viva vant fra dødens på Momarken sist med amatørkusk. Hun er i form og er nå utstyrt med topp kusk. Vår luring i dette løpet er 7 Burst Of Stardust. Var bra i fjor og leverer jevne, fine prestasjoner som oftest. Ringreven Thor Borg vet gjerne å utnytte det fine springsporet hun er utstyrt med i kveld til hestens beste. På bred gardering kan det lønne seg å ta med 5 Runaway C.N. og 3 Lord Bexley. Konklusjon: 4 hester på bongen

 

V65-5.avd

2 Ocean Pearl er strøket ned i førstespor, og hun blir vårt holdepunkt i spillet i en på papiret vanskelig V65-omgang. Hun er rask ut fra start, og vi tror hun står til for å lede hele veien. 5 The Taste Of Energy er vel først og fremst hesten å slå. Hun er i likhet med vårt bankervalg rask ut fra start, men skal ta en lengde på Ocean Pearl, og det tror vi hun mislykkes med. 6 Never Mind gjør fine løp fra tid til annen. Tas med tidlig hvis du velger å gardere. De øvrige deltagerne får det trolig tøft, og vinner noen av dem er det duket for friskt frafall i kuponghaugen. Konklusjon: Banker her.

 

V65-6.avd

2 Låhne Vind står gunstig til i dette sprintløpet. Han er ustø på beina og ikke noen banker kandidat etter vår mening. Topp dagsform og høyaktuell for seier i et feilfritt løp. 9 Gangtrøtt gikk bra etter galopp i Sverige sist. Kan få et fint løp fra baksporet og wer ikke helt borte i seierssammenheng. 10 Arras er litt på gang og en luring i dette feltet. Feilet og satt fast med krefter spart sist på Drammen. Vi mener 6 Kor Jo er en outsider. Han feiler ofte, men vant med galopp på Momarken i romjula. Konklusjon: Vi prøver oss med få hester.

 

V65-forslag kr. 576,-

1.avd: 1-2-9-6

2.avd: 6-7-3-1

3.avd: 1-3-8

4.avd: 10-8-11-7

5.avd: 1

6.avd: 2-9-10

 

Lykke Til!