- For tung til å vinne

04.01.2013
Artikkelbilde

V75 Jarlsberg: Vinnerhesten Torianna kommer tilbake i V75-3 etter ei pause siden i fjor sommer.
- Jeg har kjørt hurtig med henne, og jeg mener hun er for tung i kroppen til å kunne slå 14 Ulsrud Tea, sier Geir V. Gundersen.

- Jeg kjørte hurtig med Toriana på Bjerke 2. juledag. Hun travet 1.29 over 2100 meter. Hun travet veldig fint, men jeg synes hun var tung i kroppen. Hun holder med andre ord ikke toppform. Jeg ble imponert over Ulsrud Tea sist, og jeg tror ikke vi klarer å holde unna for henne. Hvis jeg hadde vært spiller, hadde Ulsrud Tea vært min banker i denne omgangen. Hvis man garderer løpet, må Toriana med, sier Geir V. Gundersen.

- Hva med dine andre oppsitt?
- 3 Hamilton Avenue i V5-1 kjenner jeg ikke til.
- 8 Sarpsfoss i V75-1 avsluttet fint sist på Bjerke. Formen er fin, men motstanden og sporet passer dårlig. Best mulig premie er målet.
- 2 Luciano i V75-2 kommer tilbake etter ei pause. Kjenner ikke helt til dagsformen, men det er snakk om en jevn og flink hest. Tror det kan bli hardt å gå helt til topps, men vi kan klare en trippelplass.
- 2 Prins Omer i V75-4 holder meget fin form. Han møter noe bedre hester denne gangen. Han er verdt en gardering litt langt ute.
- 15 Goldomaster i V75-6 kom aldri inn i løpet sist. Det løpet kan man bare sette en strek over. Goldomaster takler den lange distansen, og den er nok en fordel for hans del. Med klaff kan han vinne et løp som dette. Hører hjemme på kupongene.
- 3 Pinball Wizard i V75-7 har vi slitt med. Han har vært plaget med hovsprekker. Min taktikk i dette løpet er å kjøre så billig som mulig. Han trenger løp i kroppen, og klarer vi en premie, er vi fornøyde, sier Geir V. Gundersen.