- Klart best skoløs

Skrevet av Magne Engebretsen, Equus,  04.01.2013
Artikkelbilde
Ulsrud Tea er klart best skoløs!

V75 Jarlsberg: Svein Ove Wassberg kjører en av omgangens største V75-favoritter i form av 14 Ulsrud Tea i 6. løp/V75-3. Han ber spillerne følge med på Rikstoto Direkte lørdag med tanke på baneforholdene.

- 14 Ulsrud Tea i 6. løp/V75-3 er i kanonform, og jeg har stor tro, men det er under forutsetning av at hun kan konkurrere uten sko på frambeina. Blir det påkrevet med sko og pigger, er det et stort minus, understreker Svein Ove Wassberg. Han prikket inn hele 100 førsteplasser – som stallmann – i 2012. Det er råsterke tall – og velkjørende Svein Ove kan få en prima innledning på den nye sesongen når han sender ut 14 Ulsrud Tea i et passende hoppeløp:
- Det er aldri enkelt å vinne fra tre tillegg, men Ulsrud Tea har likevel en prima oppgave på papiret. Hun har utviklet seg enormt. Tidligere fløt hun på styrken og avgjorde på tøff marsjfart, men nå er faktisk en enorm speed en av hennes fremste egenskaper. Jeg vil anbefale spillerne å få med seg baneforholdene på Jarlsberg. Blir det mulig å kjøre uten framsko, så er jeg stor optimist, lover Svein Ove Wassberg.

Spennende outsider
Svein Ove Wassberg har ett ytterligere oppsitt på Jarlsberg. Det er 3 Pippi Gammelsbæk i 8. løp/V75-5:
- Det er en meget bra hoppe som Pål Buer har pleid å kjøre. Nå får jeg sjansen, og jeg vet at hun skal være god fra start. Jeg kommer til å kjøre så fort jeg tør og kan fra start. Skulle vi komme oss foran, stiger muligheten. Jeg synes uansett at vi skal tidlig med på V75-bongen, for jeg synes at hun har en passende oppgave, avrunder en bergenser med ambisjoner, Svein Ove Wassberg.


Husk at en alenebong i V75 betaler ut rundt 22 millioner kroner.

Jarlsberg byr på både V75, V5, V4, Dagens Dobbel og SuperTrippel. Slik er fristene:
14.20: V5A
15.00: V75
16.05: V4
16.45: Dagens Dobbel
17.10: SuperTrippel