Stoler på tøffinger

Skrevet av Kai Johansen,  04.01.2013
Artikkelbilde

V75 Jarlsberg: Jeg tror på to tøffinger som bankere på Jarlsberg. 9 Millstone i V75-2 tapte sist, men jeg venter ham forbedret med løp i kroppen. 14 Ulsrud Tea i V75-3 er en fantastisk traver som runder alle.

Omgangens luring: 13 Relax Jet i V75-6

1. avd: To hester skiller seg ut. Jeg setter 7 Tin Tveiten klart fremst, for han har imponert stort i Åsbjørn Tengsareid-regi. 2 Alm Taragon imponerte ikke sist, men kan ha gått fram med det løpet i kroppen. To hester på bongen skal uansett være helgardering.

2. avd: 9 Millstone tapte sist, men travet tross 1.15 over full distanse. Bakspor er et minus, men jeg forventer en rå sisterunde og at Millstone runder alt og alle. Han er min første banker.

3. avd: 14 Ulsrud Tea står på langt tillegg, men møter helt riktig motstand og skal ha en topp sjanse til å runde alle. Hun er fortsatt i kalasform.

4. avd: Jeg tipper meg selv først med 6 Ulfaks. Han var riktig så god på Biri sist og vant enkelt, men jeg stoler ikke fullt og helt på ham ennå. Jeg har råd til å gardere bredt på V75-bongen og tar like godt med alle. 5 Alsaker Torres, 12 Argr G., 11 Baldergutt og 13 Tordin er alle nødvendige garderinger, men her kan det smelle.

5. avd: Her stoler jeg på Erik Killingmo-duoen 8 Carpe Emmanova og 11 Onassis Neo. Førstnevnte er den sterkeste og tøffeste, mens Onassis Neo er den mest speedige.

6. avd: En feilfri 3 Laugh At My Face har vært god og blir ikke enkel å hente tillegg på, men det er flere bra hester i dette feltet. 15 Goldomaster er en tøffing, 13 Relax Jet likeså, mens 10 Flibustier fortsatt er i knallform. Jeg vil også spandere en V75-strek på 9 O.O. Seven V.P. og 6 Ante, som begge takler lang distanse.

7. avd: To hester skiller seg ut, 2 Shaman Star M. og 1 Dacke Håleryd. Førstnevnte får teten, mens sistnevnte er den tøffeste hest mot hest.