Jarlsberg fredag 18.oktober

18.10.2013

Sportsjefens vurdering av V65-løpene

 

V65-1.avd

Hoppeløp gir ofte overraskelser, og her er det flere vinnerkandidater etter vår mening. DE to hoppene vi setter først på bongen er 4 Kringelandsolina og 10 Sør Bruden. Begge var ute i V75-sammenheng på Leangen sist. Førstnevnte gjorde best inntrykk da. Hun feilet riktignok og gikk også mye av løpet i dødens. Feilfritt blir hun ei lei nøtt på knekke. Sør Bruden leverer på høyt nivå i feilfrie løp. Sist hadde hun en dårlig dag, men hun er under normale omstendigheter en vinnerkandidat. 3 Gea presterer ujevnt. Hun er først og fremst den som kan yppe seg på våre to favoritter. Sist satt hun fast. Vi krysser på kapasitet og håper på et feilfritt løp. Skal du garderer bredere, mener vi at 1 Vital Sjanell og 2 Hovsjerka begge bør tidlig på bongen: Konklusjon: Vi satser på 3 hester.

 

V65-2.avd

Vi ble imponert av 2 Scarlett Gede i seiersløpet her på Jarlsberg sist. Hoppa vant overlegent. Kan hun levere på samme nivå igjen i kveld, spør hun ingen om seieren tror vi. Lang distanse er bare et pluss. Hun er imidlertid ikke alltid helt å stole på i gangarten, så vi velger å ta med en hest til på bongen skulle hun feile seg bort. 1 Axel Buitenzorg kan også galoppere. Sist på Jarlsberg leverte han en meget solid prestasjon bak kanongode Space Bee som vant løpet. Løser han feilfritt, kan han få et gunstig løpsopplegg. Hvis du ønsker å fiske på dypere vann, så kan 4 Renoir (god sist) og 6 Queen Corall (spennende i regi Lars O. Romtveit) være objekter for bongen. Konklusjon: Vi krysser for 2 hester.

 

V65-3.avd

Selv med få deltagere er ikke dette løpet enkelt å finne ut av. Vi plasserer 3 Fleetfoot Hanover fremst på tipslinjen. Hun presterer ujevnt, men har meget høy kapasitet. Hun er meget kjapp ut, og kan få tet. Da blir hun vond å slå tror vi. Da hun vant på Jarlsberg i slutten av august var hun god, og sist ble det et løp i dødens på Åby. 5 Kick Hanover er ute på favoritt distansen sprint. Han er langt bedre enn programraden gir uttrykk for er vår påstand. Hingsten har sittet fast i sine to siste løp. Må på bongen. 7 Xquisite Chocolate har et gunstig løp proposisjonsmessig. Hun er i flott form, men er avhengig av en gunstig reise underveis for å komme til sin rett. 6 Kendrick Jr. og 4 Yankee’s Photo skal på hvis bred gardering.

Konklusjon: Vi garderer bredt.

 

V65-4.avd

Uoversiktlig. 4 Tysvær Elling var god da han vant på Jarlsberg i sommer, men denne krabaten er mildt sagt ustabil i gangarten. Feilfritt mest sannsynlig en vinner i kveld, men vi tør ikke la ham stå ugardert. 1 Alvinn S.K. presterer høyt og jevnt. Vi tror en seier er rett rundt hjørnet, og startsporet i dag er ikke fy skam. 10 Bjornes Odin er en outsider. Vært borte fra løpsbanen lenge, men come backet sist på ny rekord bar bud om at noe kanskje er på gang. 2 Prinse Ulvi ble tredje på 1.32.0/2100a i et lunsjløp på Bjerke på tirsdag. Det var ny rekord for Mjølnerød hoppa. Har du plass på bongen ta med hoppene 12 Aarbakks Spidi og 8 Stumne Stjerna om begge var positive i sine siste starter. Konklusjon: Gardering.

 

V65-5.avd

Air force Hamre lar Jarlsbergpublikummet stifte bekjentskap med en ny 3-åring. 2 Peel And Stick er ubeseiret på norsk jord etter å ha seiret i to løp på Klosterskogen. Det dreier seg om en hest som hadde hevdet seg greit i langt høyere grunnlag. Fra spor to blir han vårt holdepunkt i kveldens V65-veddemål. Er du ikke enig i vår vurdering, er det flere gode hester i dette løpet. Først og fremst 1 Borga Figo som ikke kom til sin rett på Klosterskogen sist og slet med svingene. Han er hurtig ut, og greier han å kapre teten, kan han stikke kjepper i hjulene til vår banker. 12 Chili Augustinu har bommet i sportrekningen, men er i bunn og grunn en meget god hest i dette grunnlaget. Kommer hun gunstig til, kjemper hun helt framme. Konklusjon: Banker

 

V65-6.avd

Vi setter fire hester på bongen. 2 I’m Ken har vunnet sportrekningen og har en av landets aller beste ungdomskusker i sulkyen i kveld. Vant sist på 13.3/1609a for Gunnar Austevoll. 4 Standup And Fight er strøket ned et spor.4-åringen tilhører sjiktet rett bak årgangstoppene noe femteplassen i JGP på her på hjemmebanen i juli vitner om. Var også nær ved å kvale inn til Derby i september. 10 Nibley L.B. er i form og kan få et fint løp fra spor 10. Vi ser ikke bort i fra at hingsten blander seg i seiersstriden. 7 Ådra Hornline har konkurrert i harde lag i det siste, og er nok litt letter ute her enn hun er vant til. Vi forventer en plass langt framme. 6 Negotiable kan overraske. Konklusjon: 4 hester på bongen

 

V65-forslag kr. 480,-

1.avd: 4-10-3

2.avd: 2-1

3.avd: 3-5-7-6-4

4.avd: 4-1-10-2

5.avd: 2

6.avd: 2-4-10-7

 

LYKKE TIL!!