Jarlsberg torsdag 24.oktober

24.10.2013

Sportssjefens vurdering av lunsjV5 løpene

 

V5-1.avd

Vi velger å gardere i V5-innledningen. 6 Forever Va Bene har prestert jevnt og godt på høyt nivå i grunnlaget sitt over tid, og er det første krysset vi setter på bongen. Gikk i dødens sist. 3 Flirtin Superb satt i tet i seiersløpet sist. Når han den samme posisjon igjen i dag er han en het seierskandidat på nytt. 4 Buck Is Boss har ikke startet på en stund. Litt outsiderpreg over ham i dag, og han kan slå til direkte. 8 Hot Babe gjør sin andre start i regi Stall Hamre. Sporet er begredelig, men hoppa er antagelig forbedret. Sist var hun favorittspilt. 7 Dixi D’Hilly har stigende form og bør på bongen hvis det garderes. Konklusjon: moderat gardering.

 

V5-2.avd

3 Alexandria Ås er et nytt bekjentskap for det norske publikum. Hun har levert flere fine prestasjoner i sitt gamle hjemland og vunnet 3 av 13 starter i år. Hun er en opplagt vinnerkandidat fra sitt fine startspor. Vær oppmerksom på 10 Riverside Alone som har stigende form. Sist ble han annen her på Jarlsberg på sprintdistanse. Han er bedre på lengre løp, og vi tror han vinner løp snart. Vi nøyer oss med disse to på bongen. Skal du lengre ut i garderingene, ta en titt på 4 Burst Of Stardust, 6 O’Lillen og 11 Quite Fast. Konklusjon: to hester på bongen.

 

V5-3.avd

Dette løpet tror vi 6 Mr. Ratzeputz vinner. Motstanden han møter i dag er ikke all verden, og han er vant til å møte tøffere motstandere enn han gjør i dag. Vi prøver oss med et litt vågalt singel kryss på ham. Tar vi bort Mr. Ratzeputz i vurderingen av løpet, er det vid åpent synes vi. Et typisk enten/eller løp. Vi velger å satse på enten. Konklusjon: banker.

 

V5-4.avd

I denne avdelingen finnes det også en deltager vi mener er et hakk bedre enn motstanderne han møter. Det er 9 Willblesen vi sikter til. Han har hatt en sterk høstsesong i regi Eirik Høitomt. Blir vårt singelkryss nr. to. Konklusjon: banker

 

V5-5.avd

Vi satser på en «smell» i V5-finalen og helgarderer løpet. De heteste vinnerkandidatene er 1 Bully (fint spor, kan lede hele veien), 11 Dayzy Ek (fin form), 4 Estrella (tilbake etter løpspause), 5 Duen’s Photo (plundret med helsa, på rett vei nå) og 7 Xavier (hatt pause) Konklusjon: helgardering

 

V5-forslag kr. 120,-

1.avd: 6-3-4-8-7

2.avd: 3-10

3.avd: 6

4.avd: 9

5.avd: Alle (12)