17 april

16.04.2015

Spennende løp fredag 17.april

 

Fler høyinteressante oppgjør venter publikum på Jarlsberg fredag 17.april.  i V65-1 møter 4-åringene Glen Ord Superb og Juniata Hanover seiersstableren Rocknroll Fi til dyst. Glen Ord Superb overbeviste stort da han årsdebuterte med seier på kruttsterke 1.13.3/2100a på Jarlsberg 13.mars. Han er den heteste Derbyfavoritten for øyeblikket. Hoppa Juniata Hanover fra Stall Hamre årsdebuterer. Hun var allerede som 3-åring i fjor en stjerne. Den USA fødte damen vant 3-årseliten på både Solvalla og Bjerkes aller største dager. Senere på sommeren ble hun tredje i Ulf Thoresens Minneløp på ny banerekord. Rocknroll Fi har vunnet 6 av sine 7 siste starter, og er nok interessert i å vise de to «ungdommene» hvor skapet skal stå. Det kan bli et fyrverkeri av et løp!

I V65-2 samles mange av landets kaldblods 4-års talenter i kvalifisering til Veikle Balder Cup. Hele 7 av 9 deltagere står med en eller flere seire i programraden, og vi forventer et tett og spennede oppgjør. Komnes Fossen blir nok de flestes favoritt, men et knippe skarpe konkurrenter jakter skalpen hans.

V65-3/V65-4/V65-5 er ganske jevne oppgjør og vi anbefaler de som skal spille å plassere garderingskryssene i disse løpene. Spennende spilleobjekter er Drivin (V65-3), Restless Cash (V65-4) og T.M. First On Photo (V65-5).

Cecena Ås Hoppeserie utgjør V65-finalen. Løpet er meget jevnt besatt av hopper som er gode i grunnlaget de befinner seg i. Det knyttes stor spenning til hva lokalt trente og eide Buttercup kan få til. Hun har vist flotte evner i regi stall Kaasa, og utstyres fredag med en av landets kusketopper Åsbjørn Tengsareid som sjåfør. Hun blir vår banker for dagen.

Mange fine og spennende løp på jarlsberg fredag 17.april – møt opp folkens!