Fredagsløp igjen

06.05.2015

Spennende løp fredag 8.mai

Hele 140 hester fordelt på 10 totalisator- og 3 prøve/mønstringsløp står på fredagskveldens meny på Jarlsberg. Mest spenning knytter det seg til finalen i Cecenå Ås Hoppeserie (V65-6.avd) hvor femten varmblodshopper møtes til dyst. Sju strekhester skal prøve å holde unna for åtte konkurrenter som starter 20 meter bak. Vi mener striden om 1.premien på kr. 30.000 står mellom tilleggeshestene Divided Love fra stall Bo Westergaard (også Folkehesten Bjerke) og det lokale håpet Luck Follows Me fra stall Frode Hamre. Begge var nylig nede på lave 14-tider på full distanse, og når de møttes 17.april trakk Divided Love det lengste strået. Vi setter begge på bongen.

I et kvalifiseringsløp i Veikle Balder Cup, møtes femten lovende kaldblods 4-årshopper. Løpet ser på forhånd ganske vrient ut å løse for spillerne. Lokale Hermine var god da hun vant her på Jarlsberg 9.april. Kan hun senke rekorden sin ytterligere et hakk, blir hun vond å fange for motstanderne. Gylden Jenta fra stall Tjomsland på Sørlandet står med tre strake seiere på hjemmebane og kjemper garantert om seierssjekken på kr. 30.000. Ubeseirede Særpe Jenta også. Glem heller ikke Norheim Faksine  som rapporteres å «jogge» 1.30 i trening. Et meget spennende løp dette!

Vår banker i V65-spillet finner vi i V65-5.avd. 4 år unge Special Envoy skal prøve å holde eldre meriterte elitehester bak seg. Vi tror han klarer det hvis han fortsetter å vise like fine takter som han har gjort hittil i sesongen.

Jentene mot gutta tror vi det handler om i et løp i Ungdomsserien for kusker mellom 16 og 23 år (V65-3.avd). Formsterke Yankee Va Bene med kusk Linda Bø og amerikaneren Mocha Motion med Ida Beate Olsen i sulkyen skal prøve å sette Kingstile med lovende Magnus Teien Gundersen til veggs. For øvrig er hele seks av tolv kusker i dette løpet kvinnelige!

Har du noen kveldstimer å avse på fredagskvelden tror vi du kan få et minnerikt besøk på Jarlsberg fredag 8.mai!